"Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima pe care nu le poti pronunta( James Earl Jones)" "Nu există, poate, ceva mai trist decât un om care vrea să fie vesel cu orice preţ.(Octavian Paler)" “Oamenii strica fiecare clipa de romantism prin încercarea de a o face sa dureze pentru totdeauna.(Oscar Wilde)" "Un barbat este pe jumatate indragostit de orice femeie care il asculta.(Brendan Behan)" "Toate familiile fericite sunt la fel.Fiecare familie nefericita e nefericita in propriul fel. Lev Tolstoi)" "Parfumul e istoria unei flori.(Emil Cioran)" "Omul este singurul animal care rade si plange, fiindca este singurul izbit de deosebirea dintre ceea ce suntem si ceea ce s-ar cuveni sa fim.(William Hazlitt)" "Am învăţat să iubesc, ca să fiu iubit.(O.Paler)" "Niciodată nu putem judeca viaţa celorlaţi, pentru că fiecare îşi cunoaşte propria durere şi renunţare. Una este să crezi că eşti pe drumul cel bun şi alta e să crezi că drumul tău e unic.(Paulo Coehlo)"

marți, 12 ianuarie 2010

Run!



Azi am auzit din nou o chestie care ma uimeste foarte tare de fiecare data cand o aud … "pai na, ne-am despartit, el era de vina, tu, un porc si un mincinos, s-a schimbat atat de mult, vai barbatii astia"… ma leshi? Adica tu chiar n-ai vazut nici un semn inainte, a venit totul asa, din senin?

Intotdeauna celalalt e de vina…..tu desigur ca n-ai nici o vina, esti o victima care n-avea pur si simplu ce sa faca….nu conteaza ca nu mai comunicati de ceva ani, putea sa spuna el/ea orice, nici daca-ti suna sirena de alarma langa tine nu te-ai fi prins, doar voi va intelegeti perfect, nu? Ca doar cum poti sa te certi la dialoguri simple (ceau, ai venit, da, ce-i la tv, nimic interesant, ala micu?, doarme/citeste/coloreaza/plange, bine fac un dus si ma bag in pat, minunat, vin si eu, numai sa adormi tu :) )

Aha..te miri ca te-insala sau te miri ca te insala iar??...by the way eu nu cred ca exista barbati monogami…pe bune….am auzit vorbindu-se de ei, asa vag, cum s-a auzit si de Yeti omul zapezilor.… dar, l-a intalnit cineva? l-a vazut cineva?? dovezi, vrem dovezi… Si-atunci ce-i de facut? Ai de ales, ierti si mergi mai departe - in cazul in care stii sa ierti si nu va faci viata un cosmar mai departe cu reprosuri zilnice si altele asemanatoare - sau rupi, suferi, si incerci sa-ti recapeti increderea in oameni si mai ales in tine.

E acra si cicalitoare? Serios?? Dar cand te-a dus prima oara la parintii ei si te-a intrebat maica-sa inclusiv la cate luni ai inceput alimentatia solida si ce marime purtai la papucei in grupa mare?? era draguta, vai ce draguta era, uite ce interesati de tine sunt, chiar te plac :) si cu cine iti imaginai ca o sa semene fiica? Cu matusa aia faina?? - paranteza: nu stiu de ce dar in viziunea mea matusile sunt intotdeauna faine si cool :):)-nttttzz ….normal ca seamana cu ma-sa, doar ea a crescut-o, nu? Si tu te miri 3 ani mai tarziu ce naiba-i asa iscoditoare? pe bune, n-ai observat nimic pana acum, nu?

Ea e o bitch, stim, nu face nimic acasa, se machiaza 3 ore, off.. acum 2 ani ti se parea chiar cute, stateai langa ea ca un catelus sa te lase si pe tine sa-i aranjezi o suvita de par acolo… acuma gata, sunt si chestii mai importante de facut, sa pornim masina, incepe meciul, s-a terminat Berea- da, intentionat am scris cu B mare, baietii stiu de ce :), chestii d-astea importante (!)

El e un tampit, un controll freak, nu mai ai telefonul tau, poseta ta, portofelul tau, memoria ta, GATA!!! De-acum toate sunt ale voastre….sunteti impreuna asta inseamna share, pai atunci let's share everything! :) Acum 4 luni ti se parea funny cand se uita cu coada ochiului sa vada cine ti-a dat mesaj, chiar daca era sor-ta care te ruga sa cumperi paine in drum spre casa..… aha, funny ha-ha sau funny OMG??
Undeva candva comportamentul celuilalt tre' sa fi ridicat ceva semne de intrebare… noi ce-am facut? am luat semnele si le-am ascuns repede cu tot cu intrebari , sa nu se observe de afara :)

Asa ca dragilor, va spun sincer, eu stiu sigur ca am o parte de vina pentru fiecare relatie in care am fost, frumoasa, urata, fiecare a fost asa ptr ca si eu am contribuit sa fie asa. Am meritat unele chestii, altele nu, dar nu pot spune ca-i numai vina celuilalt.

In concluzie, daca vezi ca nu comunici, ca nu te potrivesti cu celalalt in chestii esentiale ma refer, adica na, macar sa radeti la aceleasi lucruri, sa priviti in aceeasi directie macar din cand in cand si sa aveti aceleasi valori in viata, fugi mancand pamantul…si-asa viata-i scurta … fugi :)
Peace, man :)

2 comentarii: